Hoppa till innehållet

Våra kliniker

På Tandlaget möts du av en lugn och trivsam miljö. Lite musik i bakgrunden och ljusa och öppna lokaler. Planlösningen är medveten och har arbetats fram med över 20 års erfarenhet. Miljön gör också att vi som arbetar här trivs och enkelt kan kommunicera i lokalen.

I en öppen och ljus lokal, med rätt musik, sjunker nivån av stresshormoner och våra tandvårdsrädda kunder brukar tycka att just våra lokaler har en positiv och lugnande effekt. Men den som önskar ett avskilt rum kan naturligtvis även få det.

Kontakt & öppettider för:


Boden

Kiruna
Luleå
Piteå


Akuta tider - Tandvärk kan komma plötsligt<br /> Tandvärk kan komma plötsligt. Vår Tandakut tar emot dig oavsett om det gäller trauma, en fyllning som havererat eller ett nytt hål som uppstått akut.

Akuta tider - Tandvärk kan komma plötsligt

Tandvärk kan komma plötsligt. Vår Tandakut tar emot dig oavsett om det gäller trauma, en fyllning som havererat eller ett nytt hål som uppstått akut.

Estetisk tandvård<br /> Våra tandläkare utbildas kontinuerligt i metoder för att återskapa naturligt vackra och funktionella tänder enligt de främsta teknikerna.

Estetisk tandvård

Våra tandläkare utbildas kontinuerligt i metoder för att återskapa naturligt vackra och funktionella tänder enligt de främsta teknikerna.

Jobba med oss

Jobba med oss

Ta din plats i laget
och bli en av oss

VI SÖKER NU

 

Sitemap
Powered By Yago