Hoppa till innehållet

Miljö & hygien

Tandlagets lokaler är utformade och inredda både för din upplevelse och vår arbetsmiljö. Några exempel på vår omsorg om miljön, dig som besökare och vår personal är att vi har digital röntgen med mindre strålning än traditionella. Våra lokaler är lättstädade. Vi källsorterar.  Vi har handikappanpassad inredning. Vattensystemet är slutet och vår ventilation är utmärkt.

Läs mer


Akuta tider - Tandvärk kan komma plötsligt<br /> Tandvärk kan komma plötsligt. Vår Tandakut tar emot dig oavsett om det gäller trauma, en fyllning som havererat eller ett nytt hål som uppstått akut.

Akuta tider - Tandvärk kan komma plötsligt

Tandvärk kan komma plötsligt. Vår Tandakut tar emot dig oavsett om det gäller trauma, en fyllning som havererat eller ett nytt hål som uppstått akut.

Estetisk tandvård<br /> Våra tandläkare utbildas kontinuerligt i metoder för att återskapa naturligt vackra och funktionella tänder enligt de främsta teknikerna.

Estetisk tandvård

Våra tandläkare utbildas kontinuerligt i metoder för att återskapa naturligt vackra och funktionella tänder enligt de främsta teknikerna.

Jobba med oss

Jobba med oss

Ta din plats i laget
och bli en av oss

VI SÖKER NU

 

Sitemap
Powered By Yago