Hoppa till innehållet

Trygghet

Hos Tandlaget ska du känna dig trygg med att vi gör det bästa för dig. Vår personal resonerar tillsammans med varandra och med dig om hur behandlingen ska ske. Du kan dig, vi kan tandvård. Det handlar om att vi ska vara lyhörda för dina tankar och funderingar. En tandsköterska eller tandhygienist ska också kunna resonera med våra tandläkare om vad som ska göras och hur. Det skapar bred kompetens och en öppenhet för dig som kund hos oss.


Akuta tider - Tandvärk kan komma plötsligt<br /> Tandvärk kan komma plötsligt. Vår Tandakut tar emot dig oavsett om det gäller trauma, en fyllning som havererat eller ett nytt hål som uppstått akut.

Akuta tider - Tandvärk kan komma plötsligt

Tandvärk kan komma plötsligt. Vår Tandakut tar emot dig oavsett om det gäller trauma, en fyllning som havererat eller ett nytt hål som uppstått akut.

Estetisk tandvård<br /> Våra tandläkare utbildas kontinuerligt i metoder för att återskapa naturligt vackra och funktionella tänder enligt de främsta teknikerna.

Estetisk tandvård

Våra tandläkare utbildas kontinuerligt i metoder för att återskapa naturligt vackra och funktionella tänder enligt de främsta teknikerna.

Jobba med oss

Jobba med oss

Ta din plats i laget
och bli en av oss

VI SÖKER NU

 

Sitemap
Powered By Yago