Hoppa till innehållet

Akuta tider

Tandvärk kan komma plötsligt. Vår Tandakut tar emot dig oavsett om det gäller trauma, en fyllning som havererat eller ett nytt hål som uppstått akut. Uppstår problem på helgen ska du ringa 1177 - Vårdguiden för information om var du kan få hjälp. Det viktiga är att du så snabbt som möjligt kommer till vård. Att vänta kostar i längden mycket mer. Skillnaden mellan en rotfyllning och en vanlig lagning är stor, både i tid och pengar.

 

Boka din akuttid

Luleå, 0920-200 300, lulea@smile.se
Boden, 0921-180 18, boden@smile.se
Piteå, 0911-193 00, pitea@smile.se
Kiruna, 0980-165 00, kiruna@smile.se


Akuta tider - Tandvärk kan komma plötsligt<br /> Tandvärk kan komma plötsligt. Vår Tandakut tar emot dig oavsett om det gäller trauma, en fyllning som havererat eller ett nytt hål som uppstått akut.

Akuta tider - Tandvärk kan komma plötsligt

Tandvärk kan komma plötsligt. Vår Tandakut tar emot dig oavsett om det gäller trauma, en fyllning som havererat eller ett nytt hål som uppstått akut.

Estetisk tandvård<br /> Våra tandläkare utbildas kontinuerligt i metoder för att återskapa naturligt vackra och funktionella tänder enligt de främsta teknikerna.

Estetisk tandvård

Våra tandläkare utbildas kontinuerligt i metoder för att återskapa naturligt vackra och funktionella tänder enligt de främsta teknikerna.

Jobba med oss

Jobba med oss

Ta din plats i laget
och bli en av oss

VI SÖKER NU

 

Sitemap
Powered By Yago