Hoppa till innehållet

Välkommen till Tandlaget i Luleå

I Hermelinhuset, på Varvsgatan 53 finns Luleås mest moderna tandvårdsklinik. Dörrarna till Tandlaget öppnades 2009. Kliniken byggdes från noll, helt utifrån våra idéer om hur framtidens tandklinik skulle se ut. Ljust och fräscht och öppet landskap. Närhet och avskildhet i samma stund. För det som är en bra och tilltalande miljö för personalen att jobba i, är en ännu bättre miljö för patienterna vara i. Här jobbar idag ett glatt gäng motiverade och duktiga tandläkare, tandhygienister och tandsköterskor.

Vi som jobbar här

 

Våra öppet- och telefontider

 

Måndag: 07.00 - 19.00  
Tisdag: 07.00 - 19.00  
Onsdag: 07.00 - 19.00  
Torsdag: 07.00 - 19.00  
Fredag: 07.00 - 17.00  

 

Telefon: 0920-200 300

Epost: lulea@smile.se

Meddela i tid om du inte kan komma. När någon uteblir står vi med kostnader och outnyttjade resurser. Ej avbokad tid och återbud senare än 24 timmar innan debiteras.


Akuta tider - Tandvärk kan komma plötsligt<br /> Tandvärk kan komma plötsligt. Vår Tandakut tar emot dig oavsett om det gäller trauma, en fyllning som havererat eller ett nytt hål som uppstått akut.

Akuta tider - Tandvärk kan komma plötsligt

Tandvärk kan komma plötsligt. Vår Tandakut tar emot dig oavsett om det gäller trauma, en fyllning som havererat eller ett nytt hål som uppstått akut.

Estetisk tandvård<br /> Våra tandläkare utbildas kontinuerligt i metoder för att återskapa naturligt vackra och funktionella tänder enligt de främsta teknikerna.

Estetisk tandvård

Våra tandläkare utbildas kontinuerligt i metoder för att återskapa naturligt vackra och funktionella tänder enligt de främsta teknikerna.

Jobba med oss

Jobba med oss

Ta din plats i laget
och bli en av oss

VI SÖKER NU

 

Sitemap
Powered By Yago