Hoppa till innehållet

Garnisionsgatan 6b

Välkommen till Tandlaget i Boden

Ljust, nytt och rymligt. Tandlagets lokaler i Boden var de första att genomgå en verklig förvandling. Ut med det gamla, in med det nya. Med öppna och väl tilltagna ytor, tilltalande behandlingsrum och ett modernt sätt att arbeta skapas en perfekt miljö. Du som patient ska kunna känna dig avslappnad och välkommen eftersom också vi som jobbar här trivs.

Tandlaget i Boden finns på Garnisonsgatan 6B, i det rosa huset i korsningen Luleåvägen, Garnisonsgatan.

Vi som jobbar här

 

Våra öppet- och telefontider

Måndag: 07.00 - 19.00  
Tisdag: 07.00 - 19.00  
Onsdag: 07.00 - 19.00  
Torsdag: 07.00 - 19.00  
Fredag: 07.00 - 17.00  
     


Meddela i tid om du inte kan komma.
 När någon uteblir står vi med kostnader och outnyttjade resurser. Ej avbokad tid och återbud senare än 24 timmar innan debiteras.

Telefon: 0921-180 18

Epost: boden@smile.se


Akuta tider - Tandvärk kan komma plötsligt<br /> Tandvärk kan komma plötsligt. Vår Tandakut tar emot dig oavsett om det gäller trauma, en fyllning som havererat eller ett nytt hål som uppstått akut.

Akuta tider - Tandvärk kan komma plötsligt

Tandvärk kan komma plötsligt. Vår Tandakut tar emot dig oavsett om det gäller trauma, en fyllning som havererat eller ett nytt hål som uppstått akut.

Estetisk tandvård<br /> Våra tandläkare utbildas kontinuerligt i metoder för att återskapa naturligt vackra och funktionella tänder enligt de främsta teknikerna.

Estetisk tandvård

Våra tandläkare utbildas kontinuerligt i metoder för att återskapa naturligt vackra och funktionella tänder enligt de främsta teknikerna.

Jobba med oss

Jobba med oss

Ta din plats i laget
och bli en av oss

VI SÖKER NU

 

Sitemap
Powered By Yago