Hoppa till innehållet


 

Tack vare Tandlaget känns tandvård tryggt

Yvonne och hennes make Leif fick en dag nog av sin dåvarande tandläkare. Efter många år med onödigt dragna tänder, hänvisningar till specialisttandvården och en svår inflammation som nonchalerades förstod de att någonting inte stämde. Vården var inte god, tandläkaren var stundtals svår att nå och missnöjet växte sig allt starkare. De valde då att byta till Tandlaget. – Det var som att vända på en hand. Jag var överlycklig efter mitt första besök hos Tandlaget, ingen tand behövde dras och Leif fick genast hjälp med sin inflammation. Efter alla dessa år med oro att gå till tandläkaren lyckades Tandlaget få mig lugnare än någon tandläkare tidigare gjort, lovordar Yvonne.

Bjöd ut personalen på lunch som tack

Från att under så lång tid känt obehagav att gå till tandläkaren besöker Yvonnenumera Tandlaget tre gånger per år. Två gånger besöker hon tandhygienisten och en gång tandläkaren.– Både jag och Leif är så otroligt nöjda med tandvården Tandlaget ger. De är proffsiga, snälla och får oss att känna oss trygga. Och Leif blev till och med så tacksam att han en dag bjöd ut hela personalen på lunch. Bättre än så kan vi nog inte beskriva hur mycket Tandlaget betyder för oss, förklarar Yvonne.

När jag rekommenderar Tandlaget brukar jag säga: Det finns bara ett tandläkarställe i Boden som kan göra sådana under. De tar hand om en på bästa sätt; de berättar vad de gör och frågar mig vad jag tycker. Det tycker jag är proffsigt och ger mig den trygghet jag behöver, berättar Yvonne. Det finns ingenting som Yvonne tycker är mindre bra med Tandlaget, hon tycker allt fungerar kanonbra och är jättenöjd med dem.– Med hjärtat varmt i bröstet säger jag: Jag är helnöjd och glad att de finns, avslutar Yvonne.

 

Läs även om

Urban Ruong, Kiruna

Ronny Johansson, Boden

Mats Christoffersson, Piteå


Akuta tider - Tandvärk kan komma plötsligt<br /> Tandvärk kan komma plötsligt. Vår Tandakut tar emot dig oavsett om det gäller trauma, en fyllning som havererat eller ett nytt hål som uppstått akut.

Akuta tider - Tandvärk kan komma plötsligt

Tandvärk kan komma plötsligt. Vår Tandakut tar emot dig oavsett om det gäller trauma, en fyllning som havererat eller ett nytt hål som uppstått akut.

Estetisk tandvård<br /> Våra tandläkare utbildas kontinuerligt i metoder för att återskapa naturligt vackra och funktionella tänder enligt de främsta teknikerna.

Estetisk tandvård

Våra tandläkare utbildas kontinuerligt i metoder för att återskapa naturligt vackra och funktionella tänder enligt de främsta teknikerna.

Jobba med oss

Jobba med oss

Ta din plats i laget
och bli en av oss

VI SÖKER NU

 

Sitemap
Powered By Yago