Hoppa till innehållet

Jag kallar Tandlaget drömfabriken

Urban valde att byta till Tandlaget eftersom han var missnöjd Folktandvården. Han fick alltid gå till olika tandläkare, vilket han inte uppskattade, men det var när hans nygjorda lagningar började lossna som han fick nog. Han hade hört gott om Tandlaget och valet föll därför på dem.

- Jag visste med mig sedan tidigare att Tandlaget var superduktiga, så jag kontaktade dem och bad att få komma till Agneta. Det har jag aldrig ångrat, säger Urban glatt.

Urban besöker Tandlaget några gånger per år, allteftersom han blir kallad och han blir alltid lika nöjd efter varje besök.
- Jag kallar Tandlaget drömfabriken. När man besöker dem känns det inte som man går till tandläkaren. Det är alltid trevlig stämning med en mjuk och fin inramning. Personalen är extremt proffsiga, vänliga och effektiva. Som kund känner man sig alltid i centrum, de får en att känna sig delaktig. De går alltid igenom läget; vad som behöver göras och tar fram kostnadsförslag. Det gör mig som kund väldigt trygg. Och på tal om trygg så måste jag ju berätta en liten rolig anekdot: jag har somnat i deras tandläkarstol. Det säger det mesta, hos Tandlaget känner man sig som hemma, lovordar Urban.

Tandlagets tillgänglighet är något som Urban uppskattar med dem.
- Det är lätt att få tag i dem, de svarar snabbt när man ringer. Man får tid tämligen omgående och enligt önskemål – nästan på timmen. Att få den servicen är guld värt, avslutar Urban.

Läs även om

Mats Christoffersson, Piteå

Yvonne Klintefelt Nordström, Boden

Ronny Johansson, Boden


Akuta tider - Tandvärk kan komma plötsligt<br /> Tandvärk kan komma plötsligt. Vår Tandakut tar emot dig oavsett om det gäller trauma, en fyllning som havererat eller ett nytt hål som uppstått akut.

Akuta tider - Tandvärk kan komma plötsligt

Tandvärk kan komma plötsligt. Vår Tandakut tar emot dig oavsett om det gäller trauma, en fyllning som havererat eller ett nytt hål som uppstått akut.

Estetisk tandvård<br /> Våra tandläkare utbildas kontinuerligt i metoder för att återskapa naturligt vackra och funktionella tänder enligt de främsta teknikerna.

Estetisk tandvård

Våra tandläkare utbildas kontinuerligt i metoder för att återskapa naturligt vackra och funktionella tänder enligt de främsta teknikerna.

Jobba med oss

Jobba med oss

Ta din plats i laget
och bli en av oss

VI SÖKER NU

 

Sitemap
Powered By Yago