Hoppa till innehållet

Namn: Ronny Johansson
Ort:
Boden
Kund sedan:
Maj 2006

Tandlaget är professionella
och tar sig tid för sina patienter

Ronny hade gått till samma tandläkare i många år när en ny ägare kom att ta över praktiken. Ronny som trivdes bra med sin tandläkare valde därför att följa med honom till den nya verksamheten, som kom att ägas av Tandlaget. Även om hans tandläkare idag inte är kvar på Tandlaget är han fortfarande dem trogna.

För Ronny är god tandhälsa A och O.
- Har man god tandhälsa mår nog hela kroppen bra, anser Ronny.
Han försöker därför besöka Tandlaget vartannat år men har gjort upp med dem att han ringer när han märker att han behöver tandvård.

Ronny rekommenderar ofta sina vänner och bekanta om Tandlaget. Då brukar han säga:
- Tandlaget tycker jag ni ska gå till, de är professionella och tar sig alltid tid för sina patienter. Redan när man kommer dit blir man trevligt bemött, de får en att känna sig speciell och viktig. Sedan har de en väldigt fin anläggning här i Boden och jag har aldrig upplevt några långa kötider. Ringer jag får jag komma inom några dagar och är det akut får jag komma på en gång, lovordar Ronny.

Allt som allt är han väldigt nöjd med Tandlaget, men om han fick ändra något hade det varit priset. Han tror att många seniorer blir avskräckta att gå till tandläkaren på grund av kostnaderna. Men han är även medveten om att det är något som är svårpåverkat.
- Även om tandläkarbesök är kostsamma för en pensionär måste man se till vad man får för pengarna. Och vad beträffar Tandlaget tycker jag deras goda bemötande och professionalitet är värd varenda krona, avslutar Ronny glatt.

Läs även om

Mats Christoffersson, Piteå

Yvonne Klintefelt Nordström, Boden

Urban Ruong, Kiruna


Akuta tider - Tandvärk kan komma plötsligt<br /> Tandvärk kan komma plötsligt. Vår Tandakut tar emot dig oavsett om det gäller trauma, en fyllning som havererat eller ett nytt hål som uppstått akut.

Akuta tider - Tandvärk kan komma plötsligt

Tandvärk kan komma plötsligt. Vår Tandakut tar emot dig oavsett om det gäller trauma, en fyllning som havererat eller ett nytt hål som uppstått akut.

Estetisk tandvård<br /> Våra tandläkare utbildas kontinuerligt i metoder för att återskapa naturligt vackra och funktionella tänder enligt de främsta teknikerna.

Estetisk tandvård

Våra tandläkare utbildas kontinuerligt i metoder för att återskapa naturligt vackra och funktionella tänder enligt de främsta teknikerna.

Jobba med oss

Jobba med oss

Ta din plats i laget
och bli en av oss

VI SÖKER NU

 

Sitemap
Powered By Yago