Hoppa till innehållet

Jag har kramat Tandlaget av ren tacksamhet

Mats började hos Tandlaget efter att hans tidigare tandläkare gått i pension och Tandlaget köpt upp hans praktik. Mats var nöjd med sin förre tandläkare men känner sig ännu nöjdare idag. Han minns såväl sitt första besök hos Tandlaget.

- Redan första gången jag kom dit tilltalade de mig som om vi var bekanta sedan tidigare. De var väldigt personliga och fick mig att känna mig betydelsefull. Så känner jag än idag när jag går dit, personalen på Tandlaget är verkligen välkomnande och omhändertagande. Deras bemötande är så underbart att man nästan skulle kunna tro att de gått på charmkurs, men det tror jag inte. Jag tror helt enkelt bara att de är väldigt fina människor, förklarar Mats glatt.

Mats besöker Tandlaget ungefär en gång i halvåret och en av de saker han uppskattar mest med dem är deras kommunikation.
- De är väldigt mån om mig som patient och det märks på deras kommunikation – i alla led. Sitter jag i tandläkarstolen frågar de mig alltid vad jag tycker och känner, sitter jag i väntrummet informerar de mig alltid om det är något jag behöver veta och ibland kan de ringa mig för att säga att jag kan få komma en månad tidigare på besök om jag vill. Och lika om jag ringer dem om ett bekymmer, då kan de säga: "Hur snabbt kan du komma?". Deras tillmötesgående ska de ha guldstjärna för, lovordar Mats.

Varje gång tandvård kommer på tal är Mats snabb med att rekommendera Tandlaget.
- Till människor jag möter som har tandbesvär eller tycker det är svårt att få en tandläkartid brukar jag säga: "Ring Tandlaget, du får hjälp på en gång!".  Jag känner flera som bytt till dem efter mina rekommendationer och alla är jättenöjda, precis som jag. Jag brukar säga: "Det är inte ofta jag har kramat en tandläkare, men på Tandlaget har jag gjort det!". Det förklarar väldigt bra hur mycket jag uppskattar dem. Om ärligheten ska fram skulle jag kunna ställa mig på torget här i Piteå och skrika ut hur bra jag tycker att dem är, avslutar Mats nöjt.

Läs även om

Yvonne Klintefelt Nordström, Boden

Urban Ruong, Kiruna

Ronny Johansson, Boden


Akuta tider - Tandvärk kan komma plötsligt<br /> Tandvärk kan komma plötsligt. Vår Tandakut tar emot dig oavsett om det gäller trauma, en fyllning som havererat eller ett nytt hål som uppstått akut.

Akuta tider - Tandvärk kan komma plötsligt

Tandvärk kan komma plötsligt. Vår Tandakut tar emot dig oavsett om det gäller trauma, en fyllning som havererat eller ett nytt hål som uppstått akut.

Estetisk tandvård<br /> Våra tandläkare utbildas kontinuerligt i metoder för att återskapa naturligt vackra och funktionella tänder enligt de främsta teknikerna.

Estetisk tandvård

Våra tandläkare utbildas kontinuerligt i metoder för att återskapa naturligt vackra och funktionella tänder enligt de främsta teknikerna.

Jobba med oss

Jobba med oss

Ta din plats i laget
och bli en av oss

VI SÖKER NU

 

Sitemap
Powered By Yago