Hoppa till innehållet

Tandlaget Piteå

Bild: Tandlaget Piteå

Att vara en del av Tandlaget

Oavsett om du jobbar på eller kommer till Tandlaget som patient så är du en del avvårt lag. För att hela vårt lag ska må bra har vi anpassat både den fysiska och psykiska miljön hos oss. När du besöker oss blir du genuint bemött med respekt och omtanke.

Tandlaget erbjuder:

  • Personlig utveckling och vidareutbildning.
  • Gehör för tankar och idéer om hur vår tandvård kan utvecklas.
  • Arbete i en platt organisation med nära till beslut och skickliga kollegor.
  • Delta i årliga kick-offer.
  • Trivsam miljö och god kamratanda.
  • Komprimerade och effektiva arbetstider (6.30-13.30 eller 12.30-19.30)

Arbetsmiljö

Våra öppna lokaler är utformade och inredda för både kundens upplevelse och vår personals arbetsmiljö. För vår personal innebär de öppna lokalerna bättre förutsättningar för samarbete. De bidrar även till att de är lättstädade,vilket underlättar för oss att hållavårt arbete rent och sterilt.

Komprimerade arbetstider

Då vi har generösa öppettider innebär det varierande arbetstider som förmiddagsskift eller eftermiddagsskift fördelat på olika dagar under veckan. De olika skiften är 06.30-13.30 eller 12.30 – 19.30. Du jobbar mindre och får mer tid för ditt övriga liv.
 

Utbildning och stipendium

För att ge patienten den bästa vården och omvårdnaden utbildar vi kontinuerligt vår personal. Ett annat sätt att driva utvecklingen framåt, både för våra anställda och för blivande tandläkare, är vårt samarbete med Tandläkarhögskolan i Umeå.

Det genererar både kunskapsutbyte och möjlighet till rekrytering av nya tandläkare. Eftersom vi värdesätter god omvårdnad högt har vi även instiftat ett eget EQ-stipendium. Stipendiet delas årligen ut till någon i avgångsklassen som uppfyller kriterierna:

  • Förmåga att se människan bakom munnen.
  • Vara en god lagkamrat.
  • Inneha vilja att ständigt utvecklas i sitt yrke.

 

  LÄS MER


Akuta tider - Tandvärk kan komma plötsligt<br /> Tandvärk kan komma plötsligt. Vår Tandakut tar emot dig oavsett om det gäller trauma, en fyllning som havererat eller ett nytt hål som uppstått akut.

Akuta tider - Tandvärk kan komma plötsligt

Tandvärk kan komma plötsligt. Vår Tandakut tar emot dig oavsett om det gäller trauma, en fyllning som havererat eller ett nytt hål som uppstått akut.

Estetisk tandvård<br /> Våra tandläkare utbildas kontinuerligt i metoder för att återskapa naturligt vackra och funktionella tänder enligt de främsta teknikerna.

Estetisk tandvård

Våra tandläkare utbildas kontinuerligt i metoder för att återskapa naturligt vackra och funktionella tänder enligt de främsta teknikerna.

Jobba med oss

Jobba med oss

Ta din plats i laget
och bli en av oss

VI SÖKER NU

 

Sitemap
Powered By Yago