Hoppa till innehållet

Tandlaget smile stipendiat 2017

Bild: 2017 års stipendiat - Alicia Böthun

Tandlagets EQ- stipendium

För Tandlaget är det viktigt att den privata tandvården och den akademiska världen har goda relationer. Vårt samarbete med Tandläkarhögskolan i Umeå  genererar både kunskapsutbyte och möjlighet till rekrytering av nya tandläkare. Tandlaget har instiftat ett eget stipendium, EQ- stipendiet (Emotionell Intelligens), som delas ut till någon i avgångsklassen. 

Årets stipendiat heter Alicia Böthun och kommer att starta sin yrkesbana i Umeå.

Vi önskar dig ett stort grattis!

 

Kriterierna är samma som för våra anställda:

  • Att kunna se människan bakom munnen
  • Att vara en god lagspelare
  • Att inneha viljan att alltid utvecklas

Läs mer


Akuta tider - Tandvärk kan komma plötsligt<br /> Tandvärk kan komma plötsligt. Vår Tandakut tar emot dig oavsett om det gäller trauma, en fyllning som havererat eller ett nytt hål som uppstått akut.

Akuta tider - Tandvärk kan komma plötsligt

Tandvärk kan komma plötsligt. Vår Tandakut tar emot dig oavsett om det gäller trauma, en fyllning som havererat eller ett nytt hål som uppstått akut.

Estetisk tandvård<br /> Våra tandläkare utbildas kontinuerligt i metoder för att återskapa naturligt vackra och funktionella tänder enligt de främsta teknikerna.

Estetisk tandvård

Våra tandläkare utbildas kontinuerligt i metoder för att återskapa naturligt vackra och funktionella tänder enligt de främsta teknikerna.

Jobba med oss

Jobba med oss

Ta din plats i laget
och bli en av oss

VI SÖKER NU

 

Sitemap
Powered By Yago