Hoppa till innehållet

Att vara en del av Tandlaget

För att jobba på Tandlaget bör du ha en bra attityd, gilla utveckling och vara bra på samarbete. Här jobbar vi nära varandra med gemensamma mål. Hur det är att jobba på Tandlaget vet vår personal bäst, därför lämnar vi över ordet till dem.
 

All kompetens som vi behöver under samma tak

Det jag uppskattar med Tandlaget är närheten till all kompetens. Under samma tak har vi den kompetens våra patienter behöver. Det är även värdefullt att ledningen visar oss anställda uppskattning i form av förmåner som bidrag för träning, massage och arbetsglasögon- och skor. Men det allra bästa med Tandlaget är att få dela arbetsdagarna med trevliga och roliga kollegor som alltid har en professionell inställning till allt de gör.

Monica, Tandhygienist Luleå

 

Sköterskorna är en del av laget

En stor fördel med att jobba på Tandlaget är att sköterskorna är en del av laget. De är riktigt kompetenta och rutinerade, vilket effektiviserar arbetet på kliniken. Att min första arbetsplats som utexaminerad tandläkare blev just Tandlaget är jag tacksam för. Som ny i branschen är deras goda handledning väldigt värdefull. Det är både utvecklande och roligt att jobba här, stämningen är fantastisk.

Sofia, Tandläkare Kiruna

 

Hade Tandlaget legat söderut hade folk stått i kö för att få jobba här

Jenny har jobbat som tandläkare på Tandlaget i Boden sedan 2012. Under de tre åren har hon utvecklats mer än hennes tidigare sju år i branschen säger hon. I det här reportaget förklarar hon varför Tandlaget lyckats så bra.

Anpassad utbildning ger effektiv utveckling

Att Tandlaget lyckats så bra tror hon beror på att ledningen tagit ansvaret att engagera sig i personalen och utbildningen av dem. – Eftersom att B-O och Britt själva arbetar som tandläkare i verksamheten har de kunnat be om och fått feedback direkt av patienterna. Det har i sin tur inneburit att de effektivt kunnat snappa upp vad vi behöver jobba på och vad vi gör bra, för att sedan kunna anpassa personalens utbildning utifrån det, förklarar Jenny.

Mycket snack och ännu mera verkstad

– På en mindre klinik som Tandlaget blir beslutsvägarna kortare, det underlättar arbetet. Sedan är det en stor fördel att vi har en väldigt drivande ledning. B-O och Britt inte bara vill, utan ser även till att vi leder utvecklingen framåt, det gillar jag. Eftersom vi arbetar nära varandra utvecklas vi även tillsammans. Vi löser problem tillsammans. Jag uppskattar vårt öppna arbetsklimat med högt till tak där vi kan lyfta problem och gemensamt hitta lösningar, lovordar Jenny.

Inspirerande kursdagar

Ledningens engagemang för personalen är något Jenny ofta återkommer till. – B-O och Britt är väldigt duktiga på att arrangera inspirerande och givande kursdagar, med både utbildning och roliga aktiviteter. De lägger tid och energi på att göra dem så attraktiva för oss som möjligt. Det gör kursdagarna motiverande och vi blir mer mottagliga för ny kunskap. Det effektiviserar vår utveckling. Att de lägger den tid och energi som de faktiskt gör och dessutom har en tanke bakom varje aktivitet de planerar har jag väldigt stor respekt för, förklarar Jenny.

En drömarbetsgivare

Jenny är stolt över att vara en del av Tandlaget och rekommenderar tandvårdsarbetare att ta chansen om de får den. – Det finns så mycket positivt att säga om Tandlaget, men utöver allt jag redan sagt vill jag även lyfta att de har bra arbetstider, väldigt högt utbildade sköterskor, trevliga lokaler samt ett omväxlande och effektivt arbetssätt. Här får man möjlighet till personlig utveckling – både mentalt och praktiskt. Hade Tandlaget legat söderut hade folk stått i kö för att få jobba här, avslutar Jenny.

Nu i början på 2016 flyttar Jenny till en ny stad och går därför vidare till ett nytt arbete. Vi tacker Jenny så mycket för hennes tid hos oss.

Jenny, tandläkare Boden 2012-2016


Akuta tider - Tandvärk kan komma plötsligt<br /> Tandvärk kan komma plötsligt. Vår Tandakut tar emot dig oavsett om det gäller trauma, en fyllning som havererat eller ett nytt hål som uppstått akut.

Akuta tider - Tandvärk kan komma plötsligt

Tandvärk kan komma plötsligt. Vår Tandakut tar emot dig oavsett om det gäller trauma, en fyllning som havererat eller ett nytt hål som uppstått akut.

Estetisk tandvård<br /> Våra tandläkare utbildas kontinuerligt i metoder för att återskapa naturligt vackra och funktionella tänder enligt de främsta teknikerna.

Estetisk tandvård

Våra tandläkare utbildas kontinuerligt i metoder för att återskapa naturligt vackra och funktionella tänder enligt de främsta teknikerna.

Jobba med oss

Jobba med oss

Ta din plats i laget
och bli en av oss

VI SÖKER NU

 

Sitemap
Powered By Yago