Hoppa till innehållet
5 februari 2015

Legitimerad tandhygienist sökes

På Tandlaget har tandhygienisterna en central och viktig roll. De är med och tittar på alla aspekter av tand- och munhälsan. Vi söker nu en omtänksam och professionell tandhygienist till vår klinik i Luleå och Boden. Ger du oss ditt engagemang och nytänkande ger vi dig en utvecklande arbetsplats med fantastiska kollegor.

Frågor om tjänsten, kontakta:
Tandhygienist Monica Roininen eller klinikansvarig Jeanette Berlin tel. 0920 - 200 300

För mer information hänvisar vi till bifogad PDF.

Är du vår nya tandhygienist?
Ansök om tjänsten här


Fler nyheter

Nu kan du boka tid direkt online!

7 december 2017, publicerad av Susanne Hultén
Nu kan du boka undersökningstid direkt i vår onlinebokning i Luleå, Boden och Piteå. Välkommen! Boka tid direkt i BodenBoka tid direkt i LuleåBoka...

Välj hur du vill betala

17 maj 2017, publicerad av Formsmedjan
  Betalkort men inte kontanter Vi har två betalalternativ och det första är att du betalar ditt besök med betalkort efter varje...

COLOSSEUM SMILE I LAG MED TANDLAGET!

6 december 2016, publicerad av Formsmedjan
Foto: David Hallden koncernchef Colosseum Smile och Britt Falck VD Tandlaget klistrat upp fyra nya orter på Smilekartan vid Swedentalmässan i...

Akuta tider - Tandvärk kan komma plötsligt<br /> Tandvärk kan komma plötsligt. Vår Tandakut tar emot dig oavsett om det gäller trauma, en fyllning som havererat eller ett nytt hål som uppstått akut.

Akuta tider - Tandvärk kan komma plötsligt

Tandvärk kan komma plötsligt. Vår Tandakut tar emot dig oavsett om det gäller trauma, en fyllning som havererat eller ett nytt hål som uppstått akut.

Estetisk tandvård<br /> Våra tandläkare utbildas kontinuerligt i metoder för att återskapa naturligt vackra och funktionella tänder enligt de främsta teknikerna.

Estetisk tandvård

Våra tandläkare utbildas kontinuerligt i metoder för att återskapa naturligt vackra och funktionella tänder enligt de främsta teknikerna.

Jobba med oss

Jobba med oss

Ta din plats i laget
och bli en av oss

VI SÖKER NU

 

Sitemap
Powered By Yago