Hoppa till innehållet
7 januari 2015

Glädjande resultat i kundnöjdhetsundersökningen

Tack till alla er som svarat på vår kundnöjdhetsundersökning. Det har varit väldigt glädjande för oss att gå igenom svaren och kunnat se att de flesta av er som svarat varit riktigt nöjda.

Undersökningen genomfördes på samtliga kliniker. Dagen efter varje inbokat besök erhöll våra kunder ett sms med frågan "Skulle du rekommendera Tandlaget till en kollega eller vän?". De fick sedan lämna sitt omdöme mellan 0 och 10; där 0 inte alls var sannolikt och 10 var högst sannolikt.

Resultat

Sannolikheten att de svarande skulle rekommendera Tandlaget till en kollega eller vän blev i snitt för samtliga kliniker 9,6. Totalt svarade 1404 personer på undersökningen. Vi är väldigt glada och stolta över det resultatet.

Medelvärde för samtliga kliniker

Luleå: 9,5
Piteå: 9,5
Boden: 9,6
Kiruna: 9,6

Tack för goda omdömen och feedback. Vi kommer fortsätta jobba vidare med att göra våra kunder nöjda. Vårt mål är att ha de nöjdaste och friskaste patienterna i landet.


Fler nyheter

Välj hur du vill betala

17 maj 2017, publicerad av Formsmedjan
  Betalkort men inte kontanter Vi har två betalalternativ och det första är att du betalar ditt besök med betalkort efter varje...

COLOSSEUM SMILE I LAG MED TANDLAGET!

6 december 2016, publicerad av Formsmedjan
Foto: David Hallden koncernchef Colosseum Smile och Britt Falck VD Tandlaget klistrat upp fyra nya orter på Smilekartan vid Swedentalmässan i...

Lediga tjänster

30 september 2015, publicerad av Formsmedjan
Vi söker tandläkare till Boden och Piteå, tandhygienister och tandsköterskor till både Boden och Luleå Välkommen in med din ansökan! LÄS MER För...

Akuta tider - Tandvärk kan komma plötsligt<br /> Tandvärk kan komma plötsligt. Vår Tandakut tar emot dig oavsett om det gäller trauma, en fyllning som havererat eller ett nytt hål som uppstått akut.

Akuta tider - Tandvärk kan komma plötsligt

Tandvärk kan komma plötsligt. Vår Tandakut tar emot dig oavsett om det gäller trauma, en fyllning som havererat eller ett nytt hål som uppstått akut.

Estetisk tandvård<br /> Våra tandläkare utbildas kontinuerligt i metoder för att återskapa naturligt vackra och funktionella tänder enligt de främsta teknikerna.

Estetisk tandvård

Våra tandläkare utbildas kontinuerligt i metoder för att återskapa naturligt vackra och funktionella tänder enligt de främsta teknikerna.

Jobba med oss

Jobba med oss

Ta din plats i laget
och bli en av oss

VI SÖKER NU

 

Sitemap
Powered By Yago