Hoppa till innehållet
11 november 2014

Kundundersökning

Som flera av er säkert redan märkt har vi dragit igång en kundundersökning via sms.

Vi vill ständigt utveckla oss och bli bättre. Därför är vi intresserade av att ta reda på hur nöjda eller missnöjda våra kunder är med oss.

Dagen efter ditt inbokade besök erhåller du ett sms med frågan "Skulle du rekommendera Tandlaget till en kollega eller vän?". Du lämnar sedan ditt omdöme mellan 0 och 10; där 0 inte alls är sannolikt och 10 är högst sannolikt. Om ditt besök uteblivit eller avbokats svarar du 99. All information du behöver för att besvara frågan finns i smset du erhåller.

Vi hoppas att så många av er som möjligt är villiga att ställa upp och besvara vår undersökning.

Tack på förhand!


Fler nyheter

Välj hur du vill betala

17 maj 2017, publicerad av Formsmedjan
  Betalkort men inte kontanter Vi har två betalalternativ och det första är att du betalar ditt besök med betalkort efter varje...

COLOSSEUM SMILE I LAG MED TANDLAGET!

6 december 2016, publicerad av Formsmedjan
Foto: David Hallden koncernchef Colosseum Smile och Britt Falck VD Tandlaget klistrat upp fyra nya orter på Smilekartan vid Swedentalmässan i...

Lediga tjänster

30 september 2015, publicerad av Formsmedjan
Vi söker tandläkare till Boden och Piteå, tandhygienister och tandsköterskor till både Boden och Luleå Välkommen in med din ansökan! LÄS MER För...

Akuta tider - Tandvärk kan komma plötsligt<br /> Tandvärk kan komma plötsligt. Vår Tandakut tar emot dig oavsett om det gäller trauma, en fyllning som havererat eller ett nytt hål som uppstått akut.

Akuta tider - Tandvärk kan komma plötsligt

Tandvärk kan komma plötsligt. Vår Tandakut tar emot dig oavsett om det gäller trauma, en fyllning som havererat eller ett nytt hål som uppstått akut.

Estetisk tandvård<br /> Våra tandläkare utbildas kontinuerligt i metoder för att återskapa naturligt vackra och funktionella tänder enligt de främsta teknikerna.

Estetisk tandvård

Våra tandläkare utbildas kontinuerligt i metoder för att återskapa naturligt vackra och funktionella tänder enligt de främsta teknikerna.

Jobba med oss

Jobba med oss

Ta din plats i laget
och bli en av oss

VI SÖKER NU

 

Sitemap
Powered By Yago