Hoppa till innehållet
2 september 2014

5-årsjubileum i Riksgränsen

I år firar vi 5 år i vår nya formation. Under dessa år har det hänt mycket och utvecklingen har sett väldigt bra ut. Vi är idag fyra kliniker, vi har mer än fördubblat personalen och femdubblat omsättningen.

När jag och Britt startade Tandlaget i sin nya formation ville vi skapa en hållbar tandvård och tandhälsa i Norrbotten. Efter år av rekryteringar uppmärksammade vi att tandvårdspersonal i första hand sökte sig till kliniker som erbjöd arbete i grupp. Det blev därför en central fråga för oss. Genom att skapa en attraktiv arbetsplats ville vi påverka utvecklingen i branschen. Vi ville säkra generationsväxlingen genom att dela med oss av vår erfarenhet och kunskap. För att lyckas skapade vi en platt organisation där både jag och Britt har arbetat som tandläkare utöver våra ledande positioner.

Konceptet som lockar tandläkare till Norrbotten

För att kunna leda utvecklingen framåt var det för oss en självklarhet att våra anställda skulle vara med och leda den dit. Vi har därför satsat på att utbilda dem kontinuerligt inom de senaste trenderna. Nu såhär fem år på vägen har vi märkt att vi lyckats skapa ett koncept som uppskattas av både verksamhet, personal och patienter. Ett koncept som dessutom lockar tandläkare att flytta upp till Norrbotten. På fyra år har sex tandläkare flyttat upp för att få jobba hos oss. Det passade vi på att fira med en personalresa till Riksgränsen.

5-årsfirande i Riksgränsen för hela personalkåren

Genom resan till Riksgränsen ville visa vår personal uppskattning och samtidigt investera i dem. I Riksgränsen utbildade narkosläkaren Krister Ruuth oss i akut omhändertagande och Peter Backman på Hermelinen hade genomgång om hälsoförbättring. Och så fyllde vi på med energi genom en vandring på tvärs genom Norge samt god mat, dans och sång. Det blev en succé bland personalen som tyckte det var den bästa personalresan hittills, och då har vi tidigare bjudit dem till Turkiet.


Fler nyheter

Välj hur du vill betala

17 maj 2017, publicerad av Formsmedjan
  Betalkort men inte kontanter Vi har två betalalternativ och det första är att du betalar ditt besök med betalkort efter varje...

COLOSSEUM SMILE I LAG MED TANDLAGET!

6 december 2016, publicerad av Formsmedjan
Foto: David Hallden koncernchef Colosseum Smile och Britt Falck VD Tandlaget klistrat upp fyra nya orter på Smilekartan vid Swedentalmässan i...

Lediga tjänster

30 september 2015, publicerad av Formsmedjan
Vi söker tandläkare till Boden och Piteå, tandhygienister och tandsköterskor till både Boden och Luleå Välkommen in med din ansökan! LÄS MER För...

Akuta tider - Tandvärk kan komma plötsligt<br /> Tandvärk kan komma plötsligt. Vår Tandakut tar emot dig oavsett om det gäller trauma, en fyllning som havererat eller ett nytt hål som uppstått akut.

Akuta tider - Tandvärk kan komma plötsligt

Tandvärk kan komma plötsligt. Vår Tandakut tar emot dig oavsett om det gäller trauma, en fyllning som havererat eller ett nytt hål som uppstått akut.

Estetisk tandvård<br /> Våra tandläkare utbildas kontinuerligt i metoder för att återskapa naturligt vackra och funktionella tänder enligt de främsta teknikerna.

Estetisk tandvård

Våra tandläkare utbildas kontinuerligt i metoder för att återskapa naturligt vackra och funktionella tänder enligt de främsta teknikerna.

Jobba med oss

Jobba med oss

Ta din plats i laget
och bli en av oss

VI SÖKER NU

 

Sitemap
Powered By Yago