Hoppa till innehållet
9 maj 2014

Vi kan tandvårdsstödet

Tandvårdsstödet är något som känns krångligt för många att förstå sig på. Är det så att du inte förstår hur det fungerar så var inte rädd att fråga. Vi som arbetar på tandlaget kan tandvårdsstödet och kan hjälpa dig med information.

Vi har gjort en sammanfattning om tandvårdsstödet här på vår hemsida.
Tandvårdsstöd >> 

Tandvårdsstödet i sin helhet kan du även läsa mer om på försäkringskassan hemsida. 
Försäkringskassan >>

Har du frågor runt det, kontakta gärna någon av våra kliniker:

Boden tel. 0921- 180 18
Kiruna tel. 0980-165 00
Luleå tel. 0920-200 300
Piteå tel. 0911-193 00


Fler nyheter

Välj hur du vill betala

17 maj 2017, publicerad av Formsmedjan
  Betalkort men inte kontanter Vi har två betalalternativ och det första är att du betalar ditt besök med betalkort efter varje...

COLOSSEUM SMILE I LAG MED TANDLAGET!

6 december 2016, publicerad av Formsmedjan
Foto: David Hallden koncernchef Colosseum Smile och Britt Falck VD Tandlaget klistrat upp fyra nya orter på Smilekartan vid Swedentalmässan i...

Lediga tjänster

30 september 2015, publicerad av Formsmedjan
Vi söker tandläkare till Boden och Piteå, tandhygienister och tandsköterskor till både Boden och Luleå Välkommen in med din ansökan! LÄS MER För...

Akuta tider - Tandvärk kan komma plötsligt<br /> Tandvärk kan komma plötsligt. Vår Tandakut tar emot dig oavsett om det gäller trauma, en fyllning som havererat eller ett nytt hål som uppstått akut.

Akuta tider - Tandvärk kan komma plötsligt

Tandvärk kan komma plötsligt. Vår Tandakut tar emot dig oavsett om det gäller trauma, en fyllning som havererat eller ett nytt hål som uppstått akut.

Estetisk tandvård<br /> Våra tandläkare utbildas kontinuerligt i metoder för att återskapa naturligt vackra och funktionella tänder enligt de främsta teknikerna.

Estetisk tandvård

Våra tandläkare utbildas kontinuerligt i metoder för att återskapa naturligt vackra och funktionella tänder enligt de främsta teknikerna.

Jobba med oss

Jobba med oss

Ta din plats i laget
och bli en av oss

VI SÖKER NU

 

Sitemap
Powered By Yago