Hoppa till innehållet
3 april 2014

Två nyförvärv till Boden

Det senaste halvåret har vi värvat två nya lagspelare till Tandlaget i Boden. Tandsköterskorna Marie samt tandläkaren Rikard. I den här nyheten ger vi er möjlighet att lära känna dem lite bättre.


Marie Johansson, tandsköterska

Marie började på Tandlaget Boden i november 2013. Efter 35 år på Folktandvården i Jokkmokk beslöt hon sig för att testa på nya äventyr. Det var ett modigt steg på många sätt. Hon bytte inte bara stad och arbetsplats; hon gick även från att arbeta med barn till att arbeta med vuxna. Hon hade i flera år haft tankarna på att flytta ner till kusten för att bosätta sig närmare sönerna och barnbarnet. När hon sommaren 2013 uppmärksammade att Tandlaget sökte personal tänkte hon; "Det är nu eller aldrig!".

När Marie inte jobbar tycker hon om att ta promenader, baka fikabröd, umgås med barn, barnbarn och vänner eller avnjuta värmen i antingen bastun eller utlandet.

 


Rikard Wennberg, tandläkare

Rikard är vårt senaste tillskott och började på Tandlaget Boden i mars 2014. Han är en av våra yngsta tandläkare och vi vill idag passa på att gratulera honom på 27-årsdagen. Rikard tog examen från Karolinska Institutet i Stockholm 2011. Efter det har han hunnit jobba i både Dalarna och Värmland. Rikard är uppvuxen i Överkalix och det var hemlängtan som förde honom hem till Norrbotten igen. Genom lovord av goda vänner på Tandlaget Luleå väcktes intresset av att själv jobba med oss.

Som person är Rikard glad och full av energi. Han är driven, vill lära sig mycket och ta Tandlaget framåt. När han inte jobbar spenderar han gärna tid i fjäll och natur. Han är en äventyrslysten kille som gillar att hålla i gång med allt från snowboard och klättring till kajakpaddling och längdskidåkning. Ja, i princip all träning i naturen faller honom i smaken. 


Fler nyheter

Välj hur du vill betala

17 maj 2017, publicerad av Formsmedjan
  Betalkort men inte kontanter Vi har två betalalternativ och det första är att du betalar ditt besök med betalkort efter varje...

COLOSSEUM SMILE I LAG MED TANDLAGET!

6 december 2016, publicerad av Formsmedjan
Foto: David Hallden koncernchef Colosseum Smile och Britt Falck VD Tandlaget klistrat upp fyra nya orter på Smilekartan vid Swedentalmässan i...

Lediga tjänster

30 september 2015, publicerad av Formsmedjan
Vi söker tandläkare till Boden och Piteå, tandhygienister och tandsköterskor till både Boden och Luleå Välkommen in med din ansökan! LÄS MER För...

Akuta tider - Tandvärk kan komma plötsligt<br /> Tandvärk kan komma plötsligt. Vår Tandakut tar emot dig oavsett om det gäller trauma, en fyllning som havererat eller ett nytt hål som uppstått akut.

Akuta tider - Tandvärk kan komma plötsligt

Tandvärk kan komma plötsligt. Vår Tandakut tar emot dig oavsett om det gäller trauma, en fyllning som havererat eller ett nytt hål som uppstått akut.

Estetisk tandvård<br /> Våra tandläkare utbildas kontinuerligt i metoder för att återskapa naturligt vackra och funktionella tänder enligt de främsta teknikerna.

Estetisk tandvård

Våra tandläkare utbildas kontinuerligt i metoder för att återskapa naturligt vackra och funktionella tänder enligt de främsta teknikerna.

Jobba med oss

Jobba med oss

Ta din plats i laget
och bli en av oss

VI SÖKER NU

 

Sitemap
Powered By Yago