Hoppa till innehållet
13 mars 2014

Kundernas tandlag

Är du en av dessa som går till Folktandvården för att du alltid har gjort det? Är du nyfiken på att testa en annan tandläkarpraktik? Men känner dig kanske osäker på vilken du ska välja?

Hur det är att vara kund hos Tandlaget, det vet bara våra kunder. Vi har därför intervjuat några av våra kunder i Boden, Piteå och Kiruna för att ta reda på varför de valde oss, vad de tycker om oss och hur de upplever våra behandlingar.

Vi är ödmjukt glada, tacksamma och stolta över den fina respons våra kunder har gett oss under intervjuerna. Det motiverar oss att fortsätta utvecklas i samma anda.

Här kan du läsa vad våra kunder har sagt om oss.


Fler nyheter

Välj hur du vill betala

17 maj 2017, publicerad av Formsmedjan
  Betalkort men inte kontanter Vi har två betalalternativ och det första är att du betalar ditt besök med betalkort efter varje...

COLOSSEUM SMILE I LAG MED TANDLAGET!

6 december 2016, publicerad av Formsmedjan
Foto: David Hallden koncernchef Colosseum Smile och Britt Falck VD Tandlaget klistrat upp fyra nya orter på Smilekartan vid Swedentalmässan i...

Lediga tjänster

30 september 2015, publicerad av Formsmedjan
Vi söker tandläkare till Boden och Piteå, tandhygienister och tandsköterskor till både Boden och Luleå Välkommen in med din ansökan! LÄS MER För...

Akuta tider - Tandvärk kan komma plötsligt<br /> Tandvärk kan komma plötsligt. Vår Tandakut tar emot dig oavsett om det gäller trauma, en fyllning som havererat eller ett nytt hål som uppstått akut.

Akuta tider - Tandvärk kan komma plötsligt

Tandvärk kan komma plötsligt. Vår Tandakut tar emot dig oavsett om det gäller trauma, en fyllning som havererat eller ett nytt hål som uppstått akut.

Estetisk tandvård<br /> Våra tandläkare utbildas kontinuerligt i metoder för att återskapa naturligt vackra och funktionella tänder enligt de främsta teknikerna.

Estetisk tandvård

Våra tandläkare utbildas kontinuerligt i metoder för att återskapa naturligt vackra och funktionella tänder enligt de främsta teknikerna.

Jobba med oss

Jobba med oss

Ta din plats i laget
och bli en av oss

VI SÖKER NU

 

Sitemap
Powered By Yago