Hoppa till innehållet

Lediga tjänster

Är du tandläkare, tandhygienist eller tandsköterska och vill vara med och utveckla svensk tandvård? Då är du rätt medarbetare för oss. Vi vill skapa Sveriges bästa tandvård och vara tandvårdsbranschens bästa arbetsplats. För att vi ska lyckas investerar vi i ett stort engagemang i dig och din personliga utveckling. Vi ser till att du får möjlighet att utveckla dina odontologiska kunskaper såväl som dina personliga egenskaper.

Välkommen med din ansökan. 

Här kan du hitta våra lediga jobb smile.se 

 

Spontanansökan

Om den tjänst du är intresserad av inte är tillgänglig för tillfället är du välkommen att skicka in en spontanansökan

 

Tandlaget Smile

Ta nästa steg i din utveckling med oss.Från och med 1 januari 2017 ingår Tandlagets fyra kliniker i Sveriges och Nordens största privata tandvårdskedja Colosseum Smile Group. Inom Smile tror vi på utveckling – för var och en av våra medarbetare, odontologiskt för Smile, för branschen och för våra kunder. Därför söker vi dig som är nyfiken och vill ta nästa steg i din utveckling tillsammans med oss.


Akuta tider - Tandvärk kan komma plötsligt<br /> Tandvärk kan komma plötsligt. Vår Tandakut tar emot dig oavsett om det gäller trauma, en fyllning som havererat eller ett nytt hål som uppstått akut.

Akuta tider - Tandvärk kan komma plötsligt

Tandvärk kan komma plötsligt. Vår Tandakut tar emot dig oavsett om det gäller trauma, en fyllning som havererat eller ett nytt hål som uppstått akut.

Estetisk tandvård<br /> Våra tandläkare utbildas kontinuerligt i metoder för att återskapa naturligt vackra och funktionella tänder enligt de främsta teknikerna.

Estetisk tandvård

Våra tandläkare utbildas kontinuerligt i metoder för att återskapa naturligt vackra och funktionella tänder enligt de främsta teknikerna.

Jobba med oss

Jobba med oss

Ta din plats i laget
och bli en av oss

VI SÖKER NU

 

Sitemap
Powered By Yago