Hoppa till innehållet
17 maj 2017

Välj hur du vill betala

 

Betalkort men inte kontanter

Vi har två betalalternativ och det första är att du betalar ditt besök med betalkort efter varje behandlingstillfälle och tänk på att vi inte tar emot kontanter. Fråga oss gärna om det är något du undrar över.


Delbetala med Smile-konto

Det andra alternativet är att delbetala. Tillsammans med Resurs Bank erbjuder Smile ett förmånligt betalningsalternativ, där du får möjlighet att dela upp betalningen månadsvis. Genom att ansöka om ett Smile-konto kan du ta hand om dina tänder med hjälp av delbetalning eller med upp till 60 dagars kostnadsfri faktura. Prata med din tandläkare, tandhygienist eller med den som tar emot dig i receptionen så får du hjälp.


Fler nyheter

Nu kan du boka tid direkt online!

7 december 2017, publicerad av Susanne Hultén
Nu kan du boka undersökningstid direkt i vår onlinebokning i Luleå, Boden och Piteå. Välkommen! Boka tid direkt i BodenBoka tid direkt i LuleåBoka...

COLOSSEUM SMILE I LAG MED TANDLAGET!

6 december 2016, publicerad av Formsmedjan
Foto: David Hallden koncernchef Colosseum Smile och Britt Falck VD Tandlaget klistrat upp fyra nya orter på Smilekartan vid Swedentalmässan i...

Lediga tjänster

30 september 2015, publicerad av Formsmedjan
Vi söker tandläkare till Boden och Piteå, tandhygienister och tandsköterskor till både Boden och Luleå Välkommen in med din ansökan! LÄS MER För...

Akuta tider - Tandvärk kan komma plötsligt<br /> Tandvärk kan komma plötsligt. Vår Tandakut tar emot dig oavsett om det gäller trauma, en fyllning som havererat eller ett nytt hål som uppstått akut.

Akuta tider - Tandvärk kan komma plötsligt

Tandvärk kan komma plötsligt. Vår Tandakut tar emot dig oavsett om det gäller trauma, en fyllning som havererat eller ett nytt hål som uppstått akut.

Estetisk tandvård<br /> Våra tandläkare utbildas kontinuerligt i metoder för att återskapa naturligt vackra och funktionella tänder enligt de främsta teknikerna.

Estetisk tandvård

Våra tandläkare utbildas kontinuerligt i metoder för att återskapa naturligt vackra och funktionella tänder enligt de främsta teknikerna.

Jobba med oss

Jobba med oss

Ta din plats i laget
och bli en av oss

VI SÖKER NU

 

Sitemap
Powered By Yago