Hoppa till innehållet
6 december 2016

COLOSSEUM SMILE I LAG MED TANDLAGET!

Foto: David Hallden koncernchef Colosseum Smile och Britt Falck VD Tandlaget klistrat upp fyra nya orter på Smilekartan vid Swedentalmässan i Stockholm.

Nu är det klart att Colosseum Smile förvärvar Tandlaget. Från och med 2 januari 2017 ingår Tandlagets kliniker i Sverige och Nordens största privata tabdvårdskedja med totalt 52 kliniker inklusive Tandlaget. Målsättningen är fortsatt att erbjuda Sveriges bästa tandvård.

- Den här inversteringen gör vi utifrån att Tandlaget driver en otroligt bra verksamhet idag. Vi vill bygga vidare på det som finns och all verksamhet fortsätter som vanligt. Vi är väldigt glada och stolta över att ha Tandlaget som en del i Smile-familjen. Det känns också bra att vi i och med det har tagit ett kliv in i den norra delen av Sverige, säger David Halldén, koncernchef för Colosseum Smile.

- Vi har följt Colosseum Smile och deras utveckling de senaste åren och känner att vi har samma syn på utvecklingen av Svensk tandvård. Med Colosseum Smile får vi en stark partner som kan hjälpa oss att ta nästa steg i utvecklingen av Tandlaget, säger Britt Falck, VD Tandlaget.

För mer information:

Britt Falck, VD Tandlaget
070-517 51 63, britt@tandlaget.se

David Halldén, Koncernchef Colosseum Smile group
070-844 19 98, david.hallden@smile.se

Tobias Wirén, förvärschef Smile tandvård
070-750 00 15, tobias.wiren@smile.se


Fler nyheter

Nu kan du boka tid direkt online!

7 december 2017, publicerad av Susanne Hultén
Nu kan du boka undersökningstid direkt i vår onlinebokning i Luleå, Boden och Piteå. Välkommen! Boka tid direkt i BodenBoka tid direkt i LuleåBoka...

Välj hur du vill betala

17 maj 2017, publicerad av Formsmedjan
  Betalkort men inte kontanter Vi har två betalalternativ och det första är att du betalar ditt besök med betalkort efter varje...

Lediga tjänster

30 september 2015, publicerad av Formsmedjan
Vi söker tandläkare till Boden och Piteå, tandhygienister och tandsköterskor till både Boden och Luleå Välkommen in med din ansökan! LÄS MER För...

Akuta tider - Tandvärk kan komma plötsligt<br /> Tandvärk kan komma plötsligt. Vår Tandakut tar emot dig oavsett om det gäller trauma, en fyllning som havererat eller ett nytt hål som uppstått akut.

Akuta tider - Tandvärk kan komma plötsligt

Tandvärk kan komma plötsligt. Vår Tandakut tar emot dig oavsett om det gäller trauma, en fyllning som havererat eller ett nytt hål som uppstått akut.

Estetisk tandvård<br /> Våra tandläkare utbildas kontinuerligt i metoder för att återskapa naturligt vackra och funktionella tänder enligt de främsta teknikerna.

Estetisk tandvård

Våra tandläkare utbildas kontinuerligt i metoder för att återskapa naturligt vackra och funktionella tänder enligt de främsta teknikerna.

Jobba med oss

Jobba med oss

Ta din plats i laget
och bli en av oss

VI SÖKER NU

 

Sitemap
Powered By Yago