Hoppa till innehållet

Tandläkarskräck

Ingen ska behöva gå med tandvärk för att man är rädd för att gå till tandläkaren. Hos oss kan du känna dig trygg. Tandläkarskräck, eller tandvårdsfobi, som det heter med ett finare ord, är inget ovanligt och vi har lång erfarenhet av att arbeta med patienter som just du. Tillsammans resonerar vi oss fram hur vi på bästa sätt kan ge dig den hjälp du behöver, med lyhördhet och varsamhet.

Om du hellre går med tandvärk än att gå till tandläkaren är du förmodligen en av de cirka tre procent av Sveriges befolkning som lider av tandskräck eller tandvårdsfobi. Obehag känner dock de flesta så där är du inte ensam.

Läs mer


Akuta tider - Tandvärk kan komma plötsligt<br /> Tandvärk kan komma plötsligt. Vår Tandakut tar emot dig oavsett om det gäller trauma, en fyllning som havererat eller ett nytt hål som uppstått akut.

Akuta tider - Tandvärk kan komma plötsligt

Tandvärk kan komma plötsligt. Vår Tandakut tar emot dig oavsett om det gäller trauma, en fyllning som havererat eller ett nytt hål som uppstått akut.

Estetisk tandvård<br /> Våra tandläkare utbildas kontinuerligt i metoder för att återskapa naturligt vackra och funktionella tänder enligt de främsta teknikerna.

Estetisk tandvård

Våra tandläkare utbildas kontinuerligt i metoder för att återskapa naturligt vackra och funktionella tänder enligt de främsta teknikerna.

Jobba med oss

Jobba med oss

Ta din plats i laget
och bli en av oss

VI SÖKER NU

 

Sitemap
Powered By Yago