Hoppa till innehållet

Implantat

Tandlaget hjälper dig att ersätta enstaka eller flera tänder med implantat. Många av våra tandläkare har över 20 års erfarenhet av implantatbehandlingar och får ständig vidareutbildning. Vi använder oss av flera olika implantatsystem, alla väl beprövade.

Alla tandläkare som utför behandling hos Tandlaget är medlemmar i den internationella implantatorganisationen ITI, som organiserar regelbunden vidareutbildning för sina medlemmar. Vår VD tillika tandläkare Britt Falck och en av våra tandläkare i Kiruna, Agneta Thelin-Sunna, ansvarar för ITI:s verksamhet i länet. Hela personalstyrkan på alla våra kliniker är insatta i behandlingsgången och olika terapier.

Implantatbehandling innebär att man ersätter förlorade tandrötter med nya inopererade.  Man kan också byta ut avtagbara ersättningar till fasta tänder.

Vill du ha ett pris på just din behandling?
Eftersom att alla munnar är olika så är det bäst att boka en tid för konsultation på din klinik. Berätta vad ditt problem är så kan du också få reda på priset för din konsultation. Efter konsultationen får du reda på vad som är möjligt att göra för dig, samt ett prissatt förslag.


Akuta tider - Tandvärk kan komma plötsligt<br /> Tandvärk kan komma plötsligt. Vår Tandakut tar emot dig oavsett om det gäller trauma, en fyllning som havererat eller ett nytt hål som uppstått akut.

Akuta tider - Tandvärk kan komma plötsligt

Tandvärk kan komma plötsligt. Vår Tandakut tar emot dig oavsett om det gäller trauma, en fyllning som havererat eller ett nytt hål som uppstått akut.

Estetisk tandvård<br /> Våra tandläkare utbildas kontinuerligt i metoder för att återskapa naturligt vackra och funktionella tänder enligt de främsta teknikerna.

Estetisk tandvård

Våra tandläkare utbildas kontinuerligt i metoder för att återskapa naturligt vackra och funktionella tänder enligt de främsta teknikerna.

Jobba med oss

Jobba med oss

Ta din plats i laget
och bli en av oss

VI SÖKER NU

 

Sitemap
Powered By Yago