Hoppa till innehållet

Förebyggande tandvård

Förebyggande tandvård

Tandlaget ser till helheten - hela du är lika viktig som dina tänder. Vi har valt att ha lika många tandhygienister som tandläkare.  Det gör att våra kunder kan undvika stora och kostsamma ingrepp. Det tar oss ännu närmare målet att våra kunder ska ha landets friskaste tänder. Besök och kallelser till tandhygienist görs utifrån behov och ett individuellt uppföljningsprogram i samråd med din egen tandläkare. 

Forskning visar att det är främst genom att gå på kontinuerliga kontroller hos en tandhygienist som du själv förebygger och behåller en god munhälsa. Den som inte gör det kan lätt åka på stora och kostsamma ingrepp senare i livet.

Tandlaget har i dagsläget 10 tandhygienister. Alla har högsta kunskapsnivå och de flesta har lång klinisk erfarenhet.

Så går det till

Hygienisten kontrollerar om det har uppstått hål eller någon munsjukdom, rengör professionellt från tandsten och bakteriebeläggningar samt ger personlig rådgivning om just din munhälsa.


Akuta tider - Tandvärk kan komma plötsligt<br /> Tandvärk kan komma plötsligt. Vår Tandakut tar emot dig oavsett om det gäller trauma, en fyllning som havererat eller ett nytt hål som uppstått akut.

Akuta tider - Tandvärk kan komma plötsligt

Tandvärk kan komma plötsligt. Vår Tandakut tar emot dig oavsett om det gäller trauma, en fyllning som havererat eller ett nytt hål som uppstått akut.

Estetisk tandvård<br /> Våra tandläkare utbildas kontinuerligt i metoder för att återskapa naturligt vackra och funktionella tänder enligt de främsta teknikerna.

Estetisk tandvård

Våra tandläkare utbildas kontinuerligt i metoder för att återskapa naturligt vackra och funktionella tänder enligt de främsta teknikerna.

Jobba med oss

Jobba med oss

Ta din plats i laget
och bli en av oss

VI SÖKER NU

 

Sitemap
Powered By Yago