Hoppa till innehållet

Vackrare tänder med estetisk tandvård

Att unna sig ett vackrare leende har blivit allt vanligare. Våra tandläkare utbildas kontinuerligt i metoder för att återskapa naturligt vackra och funktionella tänder enligt de främsta teknikerna. Materialet vi arbetar med är svenskt, till och med norrbottniskt, och kommer från tandteknikerföretaget Luleå dental.

Tandlaget erbjuder:

  • Porslinsfasader eller sk. skalfasader.
  • Porslinskronor och broar.
  • Rekonstruktion av hela bett, reparation eller korrigering av slitna, skadade, snedställda tänder.
  • Kosmetiska compositeuppbyggnader, byte av svarta eller missfärgade fyllningar till vita fyllningar.
  • Tandblekning

Flera i Tandlagets personal är med i SACD, Swedish Academy of Cosmetic Dentistry. I SACD får våra tandläkare och tandtekniker insikt och utbildning som gör att de ligger i topp på ny kunskap och teknik.

SACD bildades år 2002 av ett dussintal pionjärer. Antalet medlemmar har vuxit till cirka 150, varav cirka en fjärdedel är tandtekniker. Medlemmarna genomgår kontinuerlig utbildning i USA och Sverige, ett krav för att erhålla och behålla medlemskap i SACD.

Akademins tandläkare och tandtekniker torde vara Sveriges bäst utbildade inom sitt fack. AACD är den största internationella organisationen inom estetisk-kosmetisk tandvård med sammanlagt 8 000 medlemmar i ett 10-tal länder. Organisationerna är speciellt engagerade inom den kombination av biologisk vetenskap, materiallära, konst och hantverk som utgör estetisk-kosmetisk tandvård. www.sacd.se

Vill du ha ett pris på just din behandling?
Eftersom att alla munnar är olika så är det bäst att boka en tid för konsultation på din klinik. Berätta vad ditt problem är så kan du också få reda på priset för din konsultation. Efter konsultationen får du reda på vad som är möjligt att göra för dig, samt ett prissatt förslag.


Akuta tider - Tandvärk kan komma plötsligt<br /> Tandvärk kan komma plötsligt. Vår Tandakut tar emot dig oavsett om det gäller trauma, en fyllning som havererat eller ett nytt hål som uppstått akut.

Akuta tider - Tandvärk kan komma plötsligt

Tandvärk kan komma plötsligt. Vår Tandakut tar emot dig oavsett om det gäller trauma, en fyllning som havererat eller ett nytt hål som uppstått akut.

Estetisk tandvård<br /> Våra tandläkare utbildas kontinuerligt i metoder för att återskapa naturligt vackra och funktionella tänder enligt de främsta teknikerna.

Estetisk tandvård

Våra tandläkare utbildas kontinuerligt i metoder för att återskapa naturligt vackra och funktionella tänder enligt de främsta teknikerna.

Jobba med oss

Jobba med oss

Ta din plats i laget
och bli en av oss

VI SÖKER NU

 

Sitemap
Powered By Yago