Hoppa till innehållet

Vi kan tänder

En bra tandläkare ser till helheten - mår dina tänder bra mår hela du bra. Tandlagets mål är att våra kunder ska få så bra tandvård att de har landets friskaste tänder. Vår välutbildade och erfarna personal tar emot hela familjen i en lugn och trygg miljö. Vi hjälper även dig som vill få vitare tänder och ett vackrare leende och dig som inte alls tycker om att gå till tandläkaren.

Välkommen till ett lag där du är den viktigaste medspelaren!!

Läs mer


Akuta tider - Tandvärk kan komma plötsligt<br /> Tandvärk kan komma plötsligt. Vår Tandakut tar emot dig oavsett om det gäller trauma, en fyllning som havererat eller ett nytt hål som uppstått akut.

Akuta tider - Tandvärk kan komma plötsligt

Tandvärk kan komma plötsligt. Vår Tandakut tar emot dig oavsett om det gäller trauma, en fyllning som havererat eller ett nytt hål som uppstått akut.

Estetisk tandvård<br /> Våra tandläkare utbildas kontinuerligt i metoder för att återskapa naturligt vackra och funktionella tänder enligt de främsta teknikerna.

Estetisk tandvård

Våra tandläkare utbildas kontinuerligt i metoder för att återskapa naturligt vackra och funktionella tänder enligt de främsta teknikerna.

Jobba med oss

Jobba med oss

Ta din plats i laget
och bli en av oss

VI SÖKER NU

 

Sitemap
Powered By Yago